Gris på japansk med pak choi

16x9
Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 40 min

Tilberedning

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Skær flæskestegen ud på langs, og lad det marinere.
  3. Steg det marinerede kød af på panden, og glaser det.
  4. Lad det simre, indtil de er færdige. Det tager cirka 20 minutter.
  5. Tilsæt løbende væske. Det skal være mørt, sødt, surt og lidt stærkt.
  6. Flæk pak choi, og rist det af.
  7. Tilsæt eddike, og vend det i peanuts og agurkechunks.
  8. Krydr det, og vend det i friske krydderurter.
  9. Klargør dejen, lav den selv, eller køb en færdig, og vend karry samt paprika i.
  10. Klargør asparges og forårsløg, og vend det i lime.
  11. Vend det nu i tempuradejen, og steg det kort tid i olie.
  12. Del gerne dit billede af retten på #Goappetit, og tag @Go_appetit. Vi vil belønne de bedste og mest inspirerende madbilleder og tips.