Grønkålssalat

16x9
Grad
Let
Pers.
2
Tid
35 min

Tilberedning

  1. Gør kyllingebrysterne klar.
  2. Knus peberkorn groft, og bland med salt.
  3. Dup begge sider af kyllingebrysterne i blandingen.
  4. Varm olien op på en pande, og steg kødet gyldent og sprødt.
  5. Skær det i store strimler.
  6. Skræl pomelon, og fjern omhyggeligt de hvide hinder, så frugtkødet ikke bliver bittert.
  7. Pil pomeloen i både, og skær dem i små stykker på 1 centimeter.
  8. Pil granatæblet, og skil kernerne fra de hvide hinder.
  9. Pluk grønkålen fint, skær løg og chili i fine skiver, og hak mynten groft.
  10. Bland kylling, pomelo, granatæble, løg, chili, mynte og bønnespirer sammen i en stor skål.
  11. Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
  12. Vend dressingen i salaten, drys græskarkerner over, og server.