Grøntsagssnack med tilhørende dip

16x9
Billede af mad lavet i Go' morgen Danmark. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. PONZU-DIP: Mix koriander, skalotteløg, chili, citronskal, ingefær, hvidløg og citrongræs og rør det i ponzu.
  2. Server det i små skåle
  3. CHUM CHUM-MAYONNAISE: Kom æggeblommer, dijon-sennep, hvidløg, sherryeddike og citronsaft i et L-mål og stavblend det op
  4. Hæld olie i en tynd stråle, og blend det godt, forsæt til ønskede konsistens
  5. Smag til med chum chum og salt - serveres i små skåle
  6. SPRØDE GRØNT SNACKS: Vask alle grønsagerne
  7. Skræl kinaradisen og skær kinaradisen ud i 1 cm tykke stænger med længde som aspargesen og gulerødderne - Det samme med bleg sellerien
  8. Det hele ligges pænt op i en lille skål, så det kan stå op - velbekomme