Guinness cupcakes med lime frosting

16x9
Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Kom øl og smør i en gryde, varm det op ved svag varme og lad smørret smelte.
  2. Tilsæt sukker, muscovadosukker og kakaopulver og varm det hele i et par minutter.
  3. Pisk æg, cremefraiche og vanilje sammen til en lufgtig masse.
  4. Lad øl-massen køle ned til stuetemperatur inden den vendes forsigtigt i æggemassen.
  5. Sigt mel og bagepulver og vend det i.
  6. Mørk chokolade skal hakkes groft og kommes i, når dejen er rørt færdig.
  7. Kom dejen i smurte cupcake forme.
  8. Bag ved 175 grader i ca. 20-25 minutter.
  9. Lad kagen køle 30 minutter i formen og vend den herefter ud.
  10. Frosting: Pisk alle ingredienserne sammen til en luftig massen. Put cremen i en sprøjtepose med din favorit tyl. Sprøjt cremen på toppen af guinnesskagerne.