Hakkebøffer med ærtemos

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Jordskokker: Skrub jordskokkerne og skær dem i mundrette stykker.
  2. Steg dem i lidt olivenolie og smør på en stor, varm pande til de er møre.
  3. Krydr dem med salt.
  4. Hak purløg og dild og vend jordskokker og krydderurter sammen lige inden servering.
  5. Hakkebøffer: Form kødet til to store hakkebøffer. Steg dem i lidt olie på en stor, varm pande.
  6. Steg dem ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
  7. Krydr bøfferne med salt og peber.
  8. Ærtemos: Blend ærter, citron og skyr i en foodprocessor eller med en stavblender, og smag til med salt og peber.
  9. Servering: Anret bøffer med jordskokker og ærtemos og top evt. med lidt ærteskud.