Holms sulebord: Henkogt svinebryst, andehjerter, to slags kål og blodpølse

16x9
Henkogt svinebryst, andehjerter, to slags kål og blodpølse Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4

Tilberedning

  1. Henkogt svinebryst i mørk øl- honning- allehånde og løg: Kom kødet op i en bakke med løg. Kom allehånde, salt, peber og honning på toppen - øl og vand i bund.
  2. Sættes i ovn 130 grader 4 timer- skal falde fra hinanden- de sidste 15 min kan du skrue op, så den får lidt farve.
  3. Anrettes i dyb tallerken med løg kød og øl - toppes med friske krydderurter og kunne spises med brød eller kartofler.
  4. Rødkål: Mandariner skrælles og deles groft - brug gerne saften. Alt blandes i en skål og vendes rundt, må gerne være sprødt og til den lidt syrlige side. Lad det stå og trække i 30 minutter.
  5. Hvidkål: Bland saft, olie og eddike og hæld over hvidkålen. Vendes med små bitte druer fra haven.
  6. Blodpølse: Blodpølsen skæres i skiver og steges med honning, enebær og allehånde.
  7. Sæt en pande over. Skær pølsen i skiver - steges i honning, drysses med krydderi og toppes med frisk kastanjer i skiver.
  8. Ristede andehjerter med mandarin og kastanjer: Andehjerterne flækkes, rist derefter hjerterne godt af. Tilsæt soya og evt. lidt vand.
  9. Mandariner pilles og deles i både.
  10. Skær bunden af hjertesalaten. Skylles.
  11. Friske kastanjer pilles og skæres meget tyndt.
  12. Salat, mandarin og kastanjer vendes. Kom lidt olie over og bland med hjerterne.