Hotdogs

16x9
Henrik Jyrks Hotdog Foto: TV 2
Pers.
4

Tilberedning

  1. Rødløg: Bland løg og citronsaft sammen og smag til med salt og lad stå i et par timer.
  2. Ristede løg: Skær løgene i tynde skiver.
  3. Bland mel, salt, hvidløgspulver og løgpulver sammen.
  4. Pisk æggeblommer og mælk sammen.
  5. Panér løgringene. Vend dem i melblandingen. Vend så løgringene i æggeblommerne og så i raspen.
  6. Ringene steges gyldent og sprødt i olie.
  7. Hotdogbrød: Opløs gær, sukker og salt i mælken. Tilsæt så mel og æg og lad køre på røremaskine i 15 min. Tilsæt så smørret og lad køre to minutter på røremaskine.
  8. Lad dejen hvile et par timer, før den rulles ud.
  9. Rulle dejen ud i brød, der vejer 75 g stykket. Lad den hæve i tre timer og pensl så med dadelsirup og drys med sesam.
  10. Bag i 15 min ved 180 grader.