Indisk kokosmælksuppe med tigerrejer, ingefær og urter

16x9
Indisk kokosmælksuppe med tigerrejer, ingefær og urter Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
10 min + 25 min

Tilberedning

  1. INDISK KOKOSMÆLK SUPPE: Skræl og hak løg, hvidløg og ingefær helt fint. Steg dem i olie i en gryde ved middelvarme i ca. 7-8 min., til de har taget farve.
  2. Tilsæt spidskommen og chiliflager, og lad det stege i et par min.
  3. Tilsæt karry, og rist det af i et par min., og tilsæt gurkemeje, limeblade, kokosmælk og grøntsagsbouillon.
  4. Bring suppen til kogepunktet, og lad suppen samle sig i ca. 15 min.
  5. Skyl mynte og koriander og sæt til side.
  6. Når suppen er færdig, smages den til med frisk limesaft, salt, peber, sukker og sesamolie.
  7. Fjern skallen, halen og tarmen fra rejerne og kom rejerne i suppen.
  8. Varm rejerne igennem i ca. 5-6 minutter i den varme suppe.
  9. Til sidst pyntes af med mynte og koriander og suppen serveres.