Italiensk brødsalat

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min + 20 min

Tilberedning

  1. Skyl salaten.
  2. Riv salaten i store, mundrette stykke.
  3. Skær tomaterne i halve tykke skiver, og skær rødløget i tynde både.
  4. Anret ingredienserne til salaten på et stort fad.
  5. Pisk herefter alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til.
  6. Skær det daggamle brød ud i tern, og vend med olie og krydderier i en stor skål.
  7. Hæld croutonerne ud på et stykke bagepapir. Brug en dejskraber, så du får al olie og krydderier med fra skålen.
  8. Rist croutonerne ved 200 grader i cirka 15-20 minutter, men hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
  9. Vend croutonerne i salaten, og hæld dressingen over.