Kålrabi i kålrabi

16x9
Kålrabi i kålrabi Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
210 min

Tilberedning

  1. Syltede kålrabi: Kog vand, sukker og eddike op. Skær kålrabien ud i rustikke stykker cirka på størrelse med en femkrone. Kom kålen i et sylteglas og hæld den kogende syltelage over. Den kan stå i køleskabet i lang tid.
  2. Bagt kålrabi: Skær kålen i rustikke stykker. Vend det hele sammen med olie, salt og hakket hvidløg. Bag ved 160 grader i ovnen i 45 minutter.
  3. Kålrabi crudite: Kålen skæres tyndt på mandolin eller med kniv og kommes i isvand for at beholde sprødheden.
  4. Kålrabi serveringsskål: Skær toppen af og gem. Udhul kålrabien med en lille kniv og en ske. Skær forsigtigt og skrab.
  5. Servering: Tag de bagte, de syltede og cruditerne og vend med de hakkede urter. Smag til med salt. Kom det hele i kålrabi serveringsskålen og sæt toppen på som låg. Salaten kan både serveres varm og kold.