Kartoffelsalat med agurk, urter og æggeblommedressing

16x9
Kartoffelsalat med agurk, urter og æggeblommedressing. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
60 min + 60 min

Tilberedning

  1. KARTOFFELSALAT MED AGURK, URTER OG BLOMMEDRESSING: Rens kartoflerne, og kog dem vand med salt i 10-15 min alt efter størrelse.
  2. Lad dem køle helt af.
  3. Skær agurkerne i skrå skiver, og skyld og tør urterne.
  4. Kog alle æggene i syv minutter (så er de smilende).
  5. Lad dem køle helt af.
  6. Pil og halvér fem af dem, og skrab blommerne ud i en blenderskål.
  7. Tilsæt sennep, fintrevet hvidløg, eddike og salt. Blend mens du langsomt tilføjer olien.
  8. Tilsæt hakket estragon, og smag til. Vend dressingen med kartoflerne, og anret med friske urter, agurk og de sidste æg.