Kebabdeller på spyd med auberginedip og tomatsalsa

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Alle ingredienser til kebabdelle-farsen blandes, og farsen rulles til små lange pølser.
  2. Sæt farsrullerne på lakridsrødder eller spyd.
  3. Brun farsrullerne af på en pande.
  4. Bag farsrullerne i en ovn ved 200 grader i cirka 12 minutter.
  5. Herefter flækkes og ridses auberginen.
  6. Bag auberginen i 20 minutter ved 200 grader.
  7. Pil auberginen (skil skrællen og kødet ad).
  8. Derefter blendes den varme aubergine med yoghurt og de øvrige ingredienser til auberginedippen, og smag dippen til.
  9. Herefter skæres peberfrugt, tomat og chili i tern.
  10. Alle ingredienser til tomatsalsaen blandes.
  11. Kartoflerne skrælles, og bund og top skæres af.
  12. Skær fem kanter fra top mod bund, og sæt kartoflerne på et fad.
  13. Smelt smør og olie, og kom det over kartoflerne, hvorefter de drysses med salt.
  14. Kom laurbærblade ved kartoflerne.
  15. Bag kartoflerne i ovnen ved 180 grader i 17-20 minutter - de må gerne blive gyldne.
  16. Åbn ovnen indimellem, og kom olie samt smør på toppen af kartoflerne.