Klassisk “afternoon tea” agurkesandwich

16x9
Klassisk “afternoon tea” agurkesandwich. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min

Tilberedning

  1. Tag smøret ud af køleskabet, så det bliver smørbart.
  2. Skær skorperne af toastbrødet (brug evt. skorperesterne til hjemmelavede croutoner), og smør den ene side med friskost.
  3. Flæk agurken, og fjern kernerne i midten med en teske (brug evt. de vandholdige kerner til en frisk sommer-smoothie). Skær agurken i så tynde skiver som muligt på langs.
  4. Kom agurkestykkerne oven på toastbrødet med friskost. Drys med salt, peber og evt. lidt dild.
  5. Smør den anden halvdel af toastbrødet, og kom oven på.
  6. Skær agurkesandwichen i trekanter af fire dele.
  7. Nyd agurkesandwichen med det samme!