Kobe-carpaccio på hvide asparges med yusu-wasabi

16x9
Grad
Let
Pers.
1
Tid
15 min

Tilberedning

  1. Kødet afpareres for fedt og sener, fedt saltes og gemmes til fedtegrever, kødet skald-fryses så det kan skæres tyndt.
  2. Danske hvide asparges skrælles og bunden knækkes af, hvis der er trævler skal de skrælles mere.
  3. Der laves en koge lage af vand salt, evt. sukker, sukkeret bruges kun hvis aspargesene er bitter, aspargesene kommes i den kogende lage og hviler færdige i lagen.
  4. Dressingen består af Yusu, wasabi, soya mirin og sesam olie
  5. Soya smages til med de andre ingredienser, så den passer i styrke, syre og sødme til ens palet (den er svær at sætte mål på da de enkelte ingredienser kan variere meget i smag)
  6. Aspargesene anrettes varme kødet lægges over, så det får lidt varme. Der dryppes med dressing og drysses med fedtegrever