Kogte løg med hyldeblomst vinaigrette og sprød boghvede

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
40 min

Tilberedning

  1. Kog løgene møre med skallen i saltet vand.
  2. De skal koge ca. 30 minutter indtil de er bløde.
  3. Halver løgene på lags og pil yderskallen af.
  4. Skær forsigtigt rødderne af, så løget stadig hænger sammen.
  5. Karamelliser skærefladerne på en meget varm pande.
  6. Krydr med salt.
  7. Lad smørret bruse op på en lille pande og tilsæt kernerne.
  8. Rist boghvedekornene gyldne og afdryp dem på fedtsugende papir.
  9. Drys med fint salt, mens kernerne er varme.
  10. Pisk eddike og olivenolie sammen.
  11. Krydr med salt og peber.
  12. Høvl osten i spåner med en tyndskræller.
  13. Del løgbådene fra hinanden, hæld vinaigrette ud over, drys med sprød boghvede og top med vesterhavsost.