Kogte torskebukser

16x9
Kogte torskebukser Foto: TV 2
Grad
Let
Tid
15 min

Tilberedning

  1. Skyl og rens rognen forsigtigt Pas på hinden ikke går i stykker!
  2. Pak rognen ind i bagepapir, bind evt. med lidt kødsnor.
  3. Put sort peber, laurbær, hvidløg, et par skiver skalotteløgsringe i en gryde.
  4. Put ca. 1 liter vand i og bring det i kog.
  5. Put torskebukserne ned i gryden samme med et nips salt og dæk med vand.
  6. Kog for svag varme i 15 min tilsæt dild og kog videre i ca 15 min. Rognen skal være fast at røre ved når den er færdig. (Det er klart en stor rogn skal have længere tid.)
  7. Server rognen med kartofler kogt med laurbær, hvidløg, vendt med smør og purløg. Råsyltede skalotteløgsringe og god mayo til. Orv ja og karse… Masser af karse!