Kokos, crumble og passionsfrugt i kokosskal

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
220 min

Tilberedning

  1. KOKOS IS: Gelatine lægges i koldt vand (10min).
  2. Kokosmælk, sukker og kondenserede mæl koges op, tages fra varmen.
  3. Vrid vandet fra gelatinen og smelt det i kokosmassen.
  4. Køl massen af og kør det på ismaskine.
  5. KAGECRUMBLE: Smør, mel, revet kokos og sukker æltes sammen.
  6. Kom massen ud på bagepapir bag ved 160 grader i 10-15 min.
  7. Lad massen blive hel kold og knus den til en crumble.
  8. Bland crumblen med frysetørrede passionsfrugt.
  9. KOKOS SIFON: Gelatine lægges i koldt vand (10 min).
  10. Kokos creme og sukker koges op, og trækkes af varmen.
  11. Smelt gelatine i kokos massen.
  12. Kom Malibu i.
  13. Lad massen køle af før den kommes i en sifon flaske, 2-3 sifon patroner, ryst godt efter hver patron, sættes på køl, tag flasken ud af køleskabet ca. 30 min før servering.
  14. RISTEDE KOKOS: Kokosnødden saves forsigtigt over på midten.
  15. Skram med en urtekniv kokosnødden fri fra skallen, skyl skallen og lad dem tørre godt.
  16. Selve kokosnødden, rives og ristes gyldne i ovnen ved 150 grader i 7-10 min.
  17. Lime og citron bruges ved servering.
  18. VED SERVERING: Tag kokos skallerne og plaser dem i den dyb tallerken med sukker, så de står fast.
  19. Kom kage crumble og frysetørrede passionsfrugt i bunden.
  20. Kom lidt kokos sifon på.
  21. Lav en scoop kokos i på læg ned i skummet.
  22. Kom passionsfrugt, skal af lime og citron på isen.
  23. Kom kokos sifon ovenpå så det dækker hele isen og til kanten af kokos skallen.
  24. Placer den anden halve kokosnød som låg og server.