Kokospannacotta

16x9
Grad
Mellem

Tilberedning

  1. Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter.
  2. Bland fløde, kokosmælk og sukker i en gryde og varm det op til 80 grader.
  3. Tag gryden af blusset. Tilsæt den drænede husblas og Malibu-likøren.
  4. Rør rundt helt forsigtigt – så der ikke kommer bobler eller det skummer. Hæld mixet i et glas
  5. Lad pannacottaen afkøle i flere timer i køleskabet. Minimum 4 til 5 timer.
  6. Varm siruppen op til ca. 70° i en gryde.
  7. Tag siruppen af varmen og tilsæt den friske ananas, og rør lidt – ananassen skal ikke koges med!
  8. Lad sirup og ananas køle af før servering i køleskabet.
  9. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland det med sukkeret
  10. Mas vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret først på skærebrættet – brug den flade side af en kniv.
  11. Kom vanilje og sukker i en gryde med vandet, og bring det i kog.
  12. Vær sikker på at sukkeret er helt opløst.
  13. Lad siruppen køle af i køleskabet.
  14. Crumble topping: Kom mel, sukker, havregryn, smør i en skål – brug fingrene til at “smuldre” ingredienserne sammen indtil dejen ligner brødkrummer.
  15. Hæld pannacotta i et glas og lad det køle af. Tilføje så de marinerede ananas og drys med crumble på toppen.