Kokostoppe med lime og marcipan

16x9
Kokostoppe med lime og marcipan Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Pers.
15

Tilberedning

  1. Riv det yderste af limeskallen. Halvdelen tørres ved stuetemperatur og gemmes til senere, hvor det bruges til drys.
  2. Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan, limeskal og saften fra den ene lime godt sammen til massen samler sig. Lad massen trække tildækket i køleskabet i 1 time.
  3. Fordel massen i 15 ens portioner, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Form dem til toppe med hænderne. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem.
  4. Bag toppene i en ovn ved 180 grader i ca. 10-15 minutter eller til de er let gyldne. Tag dem ud og lad dem køle helt af i køleskabet.
  5. Temperer chokoladen, lav en lille test for at sikre dig, at tempereringen er veludført og dyp bundene heri.
  6. Kom lidt tempereret chokolade op i en sprøjtepose eller et kornet og sprøjt fine streger over kokostoppene.
  7. Drys straks med lidt tørret limeskal.