Kold kokos risgrød med blodappelsin og pistachiekerner

16x9
Kold kokos risgrød med blodappelsin og pistachiekerner Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Pers.
4

Tilberedning

  1. Risengrødsris og 800ml kokosmælk i en gryde og kog op med rørsukker, kanelstang, flækket og skrabet vaniljetang.
  2. Grøden skal koges ligesom risengrød - rør jævnligt og sørg for at den ikke brænder på.
  3. Smag grøden til med sukker, salt og kom til sidst fintrevet citronskal i.
  4. Køl grøden ned - og rør når grøden er nedkølet røres det sidste kokosmælk i - så grøden bliver lettere og mere luftig i konsistensen.
  5. Rist pistachianødderne let på panden og skær fileter af blodappelsinen og server begge dele som toppings oven på den kolde risgrød. Kanelsukker og chokolade fungerer også fantastisk oven på grøden!!
  6. Rist mandlerne, skær bananen i mundrette stykker og anret den kolde grød med bærkompot, mandler og banan - kan også tages med, som mellemmåltid eller madpakke!