Kyllerylle gryden

16x9
Kyllerylle gryden Foto: TV 2
Pers.
2

Tilberedning

  1. Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Skær alle grøntsagerne i ønskede størrelser. Kom olien op i en støbejernsgryde eller på en stor pande, der kan tåle at komme i ovnen.
  3. Halvér de 2 kyllingefileter, læg dem ned i gryden og læg derefter de resterende grøntsager og vindruer derover. Hvis din støbejernsgryde kan tåle det, så kan du evt. lige brune kyllingen af inden.
  4. Hæld til sidst mandelmælk og soja over.
  5. Sæt gryden i ovnen i 40 minutter.
  6. Rør toppingen sammen, og server den til kylleryllegryden.
  7. Tip: Du skal lede længe efter et lettere måltid, som kræver så minimal forberedelsestid og efterlader så lidt opvask. Grøntsagerne kan du skifte ud. Tag dem, der er i sæson, og sørg for både at have lidt sprøde og bløde grøntsager med.