Kylling med falsk skind

16x9
Kylling med falsk skind. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Del tomaterne i halve. I en morter køres salt, sukker, timian og hvidløg sammen til en urtesalt. Drys det over tomaterne og stænk med lidt olie. Ind i ovnen ved 160 grader i ca. 2 timer. Du kan sagtens lave masser og gemme dem dækket af olivenolie.
  2. Flæk avokadoerne og skrab kødet ud. Kom citronsaft og salt og peber ved. Mos det sammen - enten med en gaffel eller brug klør fem.
  3. Hjertesalaten deles i kvarte og holdes klar til stegepanden, efter kyllingerne er stegt.
  4. Bank kyllingebrystet i den tykke ende, så det bliver lige tykt over det hele. Når det er fladt, drysses det med lidt timian, revet parmesan, salt og peber. Dæk hele brystet med skiver af parmaskinke.
  5. Læg brystet på panden med skinken nedad, og steg det på god middelvarme. Vend dem herefter om og sluk panden. Efter 30 sek. kan du tage dem af og stege salaten på samme pande, som du måske nok skal tænde for igen.
  6. Anret det hele sammen og riv evt. lidt parmesan ud over den varme salat.