Linse- og bønnepastasalat

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. Kog linserne i letsaltet vand med løgene – følg anvisningen på pakken med linser i. Afdryp og lad linser og løg køle af.
  2. Kog pastaen i 6 minutter i letsaltet vand. Afdryp og vend den i balsamico.
  3. Bland linser, løg og pasta i en skål. Tilsæt tomater, spinat, oliven og feta.
  4. Bland linser, løg og pasta i en skål. Tilsæt tomater, spinat, oliven og feta.
  5. Server pastasalaten med dampet broccoli for at få ekstra grønt.
  6. TIP! Pastasalaten kan holde sig 2 dage i køleskabet. Linserne kan udskiftes med andre bønner. Du kan frit udskifte grøntsagerne, undlade oliven og komme ekstra feta i eller tilsætte nødder i stedet for feta og oliven.