Lynhurtig kyllingesuppe

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Suppe: Skræl sellerien og skær den i små tern.
  2. Sautér dem i en smule olivenolie i en stor, varm gryde.
  3. Kom bouillon på og kog op.
  4. Skær kyllingen i skiver.
  5. Snit gulerødder og porre i skiver.
  6. Kom kyllingen i den kogende bouilllon og kog i 2-3 minutter.
  7. Tilsæt grøntsager og kog i yderligere 3-4 minutter under låg, til kyllingen er gennemtilberedt og grøntsagerne al dente.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Servér straks suppen i store skåle.
  10. Top med lidt parmesan og servér straks.
  11. TIP: Du kan give groft brød til eller kom kogte perlebyg eller kikærter i suppen, hvis du mangler fylde.