Machosalat

16x9
Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Lav dressingen først: Skræl og hak hvidløg, ingefær og chili fint, og bland det sammen med fiskesauce, limesaft og sukker, indtil sukkeret er opløst.
  2. Lad dressingen trække i 10 minutter inden servering.
  3. Gør grøntsagerne i stand. Pil løget og skær det i fine ringe. Skær stjernefrugt og tomat i skiver. Hak limebladene fint og korianderbladene groft. Bland det hele sammen i en skål med peanuts.
  4. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skær oksekødet i tynde skiver, og dyp dem hurtigt i det kogende vand, tag dem op, mens kødet stadig er rødt.
  5. Lad kødet køle af. Pres limesaft over kødet, og vend saft og kød godt sammen.
  6. Kom kødet i salatskålen, og vend dressingen i.
  7. Anret salaten på et fad, og servér straks.