Marokkansk gryderet med svinekød og fennikelsalat

16x9
Marokkansk gryderet med svinekød og fennikelsalat. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
6
Tid
15 min + 50 min

Tilberedning

  1. GRYDERET: Brun kødet af i smørret, og kom løg, hvidløg, spidskommen og ingefær i, når kødet er godt brunet.
  2. Lad det stege med i et par minutter og kom så honning, citron, chili og kanelstængerne i, og dæk det hele med vand.
  3. Lad det simre i ca. 30 min.
  4. Hak de 2 fennikel og kom dem og kikærterne i gryden. Lad det simre i yderligere 10 min.
  5. På et tør pande ristes mandler og sesamfrø til de er gyldne.
  6. FENNIKEL MED YOGHURTDRESSING: Skær fennikel tyndt på et mandolinjern og herefter lægges skiverne i en skål med isvand (Lad dem ligge der til lige inden servering).
  7. Rør yoghurten sammen med spidskommen, hvidløg og de hakkede urter.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Vend dressingen sammen med den sprøde fennikel.
  10. Server den varme Marokkogris med de ristede nødder, frø og lidt mynte og persille drysset ud over.