Morgenmadsburrito med æg, sort bønnepure og gedeost

16x9
Burrito med spejlæg, bønner og ost Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Hak løg og hvidløg fint. Varm olivenolien i en stor pande eller kasserolle.
  2. Steg løg og hvidløg af - løgene må gerne karamellisere, men må ikke blive brændte.
  3. Kom stødt koriander og bønner i gryden og steg af ved medium varme i ca. 5 minutter.
  4. Kom stødt koriander og bønner i gryden og steg af ved medium varme i ca. 5 minutter.
  5. Hvis pureen er for tyk kan du røre lidt ekstra olivenolie i.
  6. Steg 4 spejlæg af i smør på panden - kom hakket gedeost oven på æggene så osten smelter.
  7. Lun totillas i ovn eller på panden i et par minutter og anret med bønnepure og spejlæg.