Nougat-krokant-tærte

16x9
Foto:
Tid
20 min + 30 min

Tilberedning

  1. Den hvide chokolade hakkes.
  2. Alle ingredienser til bunden røres grundigt sammen i en skål.
  3. Dejen til bunden hældes i silikoneform med en diameter på cirka 19 centimeter.
  4. Bag bundene ved 190 grader i cirka 20 minutter.
  5. Mandler til krokanten hakkes groft, og sukkeret smeltes ved svag varme på en pande.
  6. Når sukkeret er smeltet, og har taget lidt farve (men endelig ikke blevet for mørkt), tilsættes mandlerne, og der røres godt rundt.
  7. Krokant-massen hældes ud på bagepapir, og trykkes flad.
  8. Krokanten afkøles, og hakkes groft.
  9. Nougaten smeltes over vandbad - nougaten skal kun lige smelte, det må ikke blive varmt.
  10. Fløden piskes let.
  11. Den smeltede nougat hældes i i en tynd stråle op i den piskede fløde, mens der mænges/røres.
  12. Nougatfløden lægges eller sprøjtes på bunden og krokanten fordeles på toppen, så den dækker fløden.
  13. Server nougat-krokant-tærten.