Nytårssnacks

16x9
Nytårssnacks. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min + 15 min

Tilberedning

  1. ØSTERS: Åben østers.
  2. Tag østerserne ud af skallen og rens dem i østers vandet.
  3. Læg nu østerserne tilbage i de renset østers skaller.
  4. Orden vinter melonen og skær den i små tern.
  5. Vend melonen i yuzuen.
  6. Nu lægges vinter melon og ponzu ved østerserne i skallen og der lægges 3 g kaviar på østerserne.
  7. Østerserne er nu klar til servering.
  8. PAPADUMS: Steg papadums i lidt olie til de popper op.
  9. Pisk en mayonnaise.
  10. Æggeblommen piskes godt med salt, eddike og sennep, tilsæt så olien i en tynd stråle til det bliver til mayonnaise.
  11. Smag til med salt, peber og uni.
  12. Papadums og uni mayonnaise er klar til servering.
  13. FORÅRSRULLER: Frittér forårsrullerne ved 175 g til de er sprøde og gylden.
  14. Forårsrullerne tages op og lægges på fedt suge papir.
  15. Forårsrullerne er nu klar til servering sammen med østers mayonnaise.
  16. Pisk en østers mayonnaise.
  17. Æggeblommen piskes godt med salt, eddike og sennep, tilsæt så olien i en tynd stråle til det bliver til mayonnaise.
  18. Smag til med salt, peber og østers.
  19. PANISSE: Smelt smør sammen med oliven olie i en gryde tilsæt hvid og lad simrer i 5 min.
  20. Tilsæt mælk kog op.
  21. Tilsæt nu salt og kikærtemel kog under omrøring.
  22. Når panissen har kogt støb panissen i en form. Lad panissen stå min. 5 timer på før man skærer den.
  23. Skær nu panissen i 1 x 7 cm og frit dem i olie ved 170 grader til de er sprøde og gylden brune.
  24. Der rives parmesan og trøffel over de friteret panisse før de serveres.