Pakistansk oksegryde med kant

Tilberedning

  1. OKSEGRYDE: Bland alle krydderier, og vend dem i kødet. Herefter steges halvdelen af kødet i olie og smør. Resten lægges efterhånden oven i gryden.
  2. Alle grøntsagerne puttes i ovenpå kødet, og herefter tilsættes tomater, sambal oelek, sennep og vand. Put låg på, og lad det snurre i 1 time og 20 minutter.
  3. Smag til, og du bestemmer styrken.
  4. SYRNET CREME: Bland yoghurt med frisk hakket hvidløg, lime, salt og peber. Herefter vender du masser af halve grønne druer i.
  5. RIS: Kom nellikefrø, stjerneanis og ingefær i gryden sammen med smør og olie. Tilsæt herefter løg, ris, hvidløg og vindruekerneolie, og rist det hele, til risene bliver brune og klare.
  6. Hæld vand på, så det koges ud. Til sidst er der ris, der smasker dine sokker af.