Pariserbøf

16x9
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
15 min + 20 min

Tilberedning

  1. Form 2 bøffer a’ 175 g stykket og hak forsigtigt på kryds og tværs med en kniv.
  2. Læg dem på toastbrødet.
  3. Varm en pande op og kom bøfferne på med kødsiden nedad. Steg dem 4-5 minutter på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.
  4. Krydr med salt og peber og kom dem ind i ovnen ved ca. 160 grader små 7-8 minutter
  5. Skræl rødbeder og riv dem på et groft rivejern.
  6. Vend med citronsaft og salt. Bruges på toppen af brød og bøf - evt. sammen med lidt frisk peberrod.
  7. Slå æggene ud i hver sin lille kop.
  8. Bring gryde med vand til kog - rør rundt og kom æg i og lad den samle sig
  9. Pochér ca. 1-2 min.
  10. På en tallerken lægger du din pariserbøf
  11. Ovenpå kommes finthakkede rødløg, capers og så lidt revet rødbede. Top evt. med friskrevet peberrod.
  12. På toppen af de hele sætter vi vores pocherede æg, der lige prikkes inden servering.