Pariserfisk

16x9
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. Pariserfisk: Hak fiskefileterne til en grov fars og kom det i en skål.
  2. Tilsæt salt, peber og æg. Riv løget på et rivejern og kom det i.
  3. Tilsæt mel, og rør det godt sammen med en grydeske.
  4. Fordel fiskefars med en palet på rugbrødet, så farsen hænger lidt ud over kanten af skiven. Dette sikrer, at fiskefarsen ikke trækker sig for meget under stegningen.
  5. Steg brødskiverne med farssiden nedad i 4 min. ved middelvarme. Tilsæt smør, vend skiverne og steg i yderligere 4 min.
  6. Remo: Skræl guleroden og skær den i små tern. Hak cornichoner og kapers fint.
  7. Vend grøntsagerne med mayo og karry.
  8. Smag til med balsamico, salt og peber.
  9. Pynt: Anret de smørstegte "Pariserfisk" med remo. Pynt med finthakket purløg, revet peberrod efter smag og nogle flotte bær.