Pasta Carbonara

16x9
Pasta Carbonara Foto: TV 2
Pers.
5

Tilberedning

  1. Pasta: Hæld melet i en stor skål og lave en fordybning i midten.
  2. Slå æggene ud i midten af fordybningen.
  3. Med en gaffel piskes æggene sammen og ligeså stille pisker du melet med ind i æggene.
  4. Når alle æggene er optaget af melet ælter du dejen godt igennem til den er fin og smidig.
  5. Læg dejen i en pose og luk den, læg den på køl i cirka 30 minutter – eller længere.
  6. Nu køres pastadejen på en pastamaskine til enten spaghetti eller bånd (Du kan også rulle den ud med kagerulle og skære den lidt bredere.)
  7. Koges i rigeligt saltet vand til den er mør. Si vandet fra når den er klar. (Du kan med fordel lade pastaen tørre et par timer. Det gør den nemmere at koge. Endda til næste dag.)
  8. Carbonara: Steg guanciale sprødt på panden. Og lad den stå
  9. Pisk æg og blommer sammen med parmesan
  10. Vend fedt og æggemassen samt ost med pastaen med det samme og pisk det sammen. Det skal gå hurtigt, så du ikke får røræg!!! Server straks med pecorino revet over og kværn den sorte peber ud over.