Pasta med cremede tigerrejer

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4

Tilberedning

  1. Hak gulerod, rødløg, selleri, hvidløg og chili i små stykker.
  2. Sæt i mellemtiden din pasta til at koge i saltet vand till den er al dente.
  3. Tigerrejerne skylles og hakkes i cirka 1 centimeter store stykker.
  4. Hæld olien på panden, og lad den blive varm. Derefter steges gulerod, selleri og rødløg på panden i 2-3 minutter.
  5. Herefter tilføjes kejserhatte, chili og hvidløg, Lad det stege med i nogle få minutter.
  6. Tilføj nu tigerrejerne ved hård varme, og lad dem stege 30 sekunder.
  7. Hæld en halv deciliter whiskey på panden, og sæt ild til whiskeyen med en lighter. Det er vigtigt panden er glohed, så spiritussen antænder bedre.
  8. Når retten er flamberet skrues der ned for varmen, og der blande mascarpone og persille i blandingen. Smag til med salt og peber.
  9. Bland pastaen med saucen, og anret det på en tallerken med frisk revet parmesan og lidt frisk persille.