Pizza med valgflæsk – (Ciao Bello)

16x9
Tid
15 min

Tilberedning

  1. Udrul Gorms pizzadej (opskriften findes under navnet "Pizzadej af Gorm Wisweh - Danmarks gourmet-pizza-konge") til 30 cm i diameter i durumhvedemel.
  2. Smør Gorms tomatsovs (opskriften findes under navnet "Tilbehør: Råmarineret blomkål, blomkålspuré, croutoner og tomatsovs") jævnt ud over pizzaen med en dejskraber, og lad 2 cm være fri til skorpen.
  3. Pluk kruspersillen og mozzarellaen jævnt over pizzaen.
  4. Fordel mascarponen i små dutter jævnt over pizzaen.
  5. Læg tynde skiver portobello svampe på pizzaen, og dryp med lidt olivenolie.
  6. Smid pizzaen ind på en forvarmet bagesten i ovnen, som er sat på over og undervarme (ikke varmluft). Ovnen skal være så tæt på 300 grader som muligt, så bare skru max op for den.
  7. Bag pizzaen, til den er sprød og gylden.
  8. Tag den ud, smag til med salt og peber, og servér straks.