Puhapølle

16x9
Foto:
Pers.
5

Tilberedning

  1. Kom mariekiksene og makronerne i en frysepose, og knus dem med hånden (de behøver ikke at være knust til støv). Riv dernæst smørret på den grove side af et rivejern over en skål, og kom så 40 g kakaopulver, 40 g flormelis og romessensen ned i skålen. Ælt det grundigt sammen.
  2. Hæld så de knuste mariekiks og makroner ned i skålen, og ælt det hele godt og grundigt sammen. Læg den æltede klump ud på bordet, og form den, så den ligner en stor, lang pølle.
  3. Bland 20 g kakaopulver og 10 g flormelis i en lille skål, og drys det så ud på bordet, og rul pøllen i det.
  4. Pak den ind i madpapir og vrid enderne sammen som på en nytårsknallert. Pak den derefter ind i stanniolpapir, og vrid også de ender sammen. Læg den så i fryseren.
  5. Tag den ud efter et par timer, fjern madpapiret og stanniolpapiret. Skør puhapøllen ud i passende skiver, og servér den.