Rejecocktail med røgede rejer

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4

Tilberedning

  1. Rør mayonnaise, cremefraiche, ketchup, paprika, tabasco og finthakkede cornichoner sammen og smag til med salt og citronsaft.
  2. Lad gerne dressingen trække 30 min til 1 time.
  3. Hvis rejerne kommer fra lage så dræn dem godt af.
  4. Put rejerne i en sigte som passer ned i en gryde.
  5. Antænd røgsmulden med en cremebrulébrænder.
  6. Sæt rejerne over røgen og sæt låg på. Lad trække 5-8 min afhængig af hvor meget røgsmag du kan lide.
  7. Vend rejerne med finthakket dild og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
  8. Skær iceberg i fine strimler og vend det med feldsalaten.
  9. Læg nu salat, rejer, skiver af avokado på højkant, dressing, salat, rejer, dressing i et højstilket glas. Pynt med falsk kaviar, en skive agurk, tomat og citron skåret halvt igennem og twisted. Husk også en dusk dild.