Rullesteg med nye kartofler, tomater og ramsløg

16x9
Rullesteg med nye kartofler, tomater og ramsløg Foto: TV 2
Pers.
4

Tilberedning

  1. rullesteg: krydder svinebrystede godt med salt og peber
  2. drys nu svinebrystede med citronskal, hvidløg og persillen
  3. rul nu svinebrystede sammen og bind svinebrystede op
  4. fyld nu en dyb bradepande halvt op med vand læg de nye hvidløg og løg med top i vandet
  5. læg en rist på bradepanden og placere nu svinebrystede på risten
  6. steg nu svinebrystede i ca. 60 min ved 180 grader eller til svinebrystede har en kerne temp.. på 65 grader
  7. nu tages svinebrystede og trække i 30 min
  8. skær nu svinebrystede og lægges på et fad og sauce fra bradepanden hældes over
  9. kartofler: vask kartoflerne grundigt
  10. kog kartoflerne i 7 min i let saltet vand sammen med persille stilken og løvstikke stilke
  11. lad kartoflerne trække i vandet i ca. 20 min
  12. når kartoflerne er færdige vendes de med citronskal, smør og løvstikke
  13. tomater: vask tomaterne godt varm en pande rigtig godt op
  14. steg nu tomaterne i oliven olie krydder med sukker, salt og peber
  15. tilsæt nu skalotteløg, mynte og ramsløg
  16. tilsæt så sherry eddiken og reducer
  17. tomaterne er nu klar til servering