Skaftekoteletter med friskplukkede svampe, kål fra haven og majs

16x9
Pers.
4

Tilberedning

  1. Vend koteletterne i mel og krydder med salt og peber.
  2. Kom godt med smør på panden, vent med at kom koteletterne på panden til smørret er let brunt.
  3. Steg koteletterne godt på hver side – cirka 6-8 minutter og skru ned for panden og steg dem færdigt. De skal cirka have 10-12 minutter på hver side i alt. Bedøm dog lige hvor tykke de er.
  4. Steg svampene med hvidløg på en varm pande til de er brune og vandet er dampet af. Tilsæt vin og lad det koge lidt ind.
  5. Skru ned for varmen og pisk den kolde smør i lidt ad gangen. Den må ikke koge. Server straks.
  6. Varm smør på panden til det er let brunt. Tilsæt kålbladene, og steg dem hårdt i et par minutter. Krydder med salt og peber. Server straks.
  7. Skær majsen af de rå kolber. Stegt dem møre i smør og krydder med salt og peber. Server straks.