Skandinavisk papayasalat med glaskål

16x9
Anh Lês skandinavisk papayasalat med glaskål. Foto: TV 2 / Go' Morgen Danmark
Grad
Mellem
Tid
90 min

Tilberedning

  1. Hak citrongræs meget meget fint. Hak hvidløg fint og bland det med hoisin og soya sauce til en marinade. Lad kødet trække i marinaden i ca. 1 time.
  2. Steg eller grill kødet til det er medium stegt, ca. 3-5 minutter på hver side. Skær det i fine strimler og læg det til side.
  3. Skræl og skær glaskål og gulerod i lange fine strimler. Pil skalotteløgene og skær dem i skiver. Hak chili og sød basilikum groft. Bland glaskål og gulerod i en skål og rør fiskedip saucen i.
  4. Lad det trække i ca. 5 minutter før skalotteløg, chili, sød basilikum og cashewnødder tilsættes. Rør godt rundt og anret det i en stor skål.
  5. Anret kødstrimlerne og drys knust peanuts over og servér.
  6. FISKEDIP SAUCE:
  7. Lav fiske dip saucen i stor mængde og lad det stå i køleskabet til brug. Kog vand, eddike og sukker op og lad det køle af. Skræl og hak hvidløg og chili meget fint. Bland alle ingredienserne og lad saucen hvile i ca. 10 minutter og inden serveringen tilsættes limesaft, så det er frisk.