Skumfiduser

16x9
Skumfiduser. Foto: TV 2
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. Hæld sukker og vand i en kasserolle.
  2. Kog sukkerlagen sammen indtil det når 118 grader.
  3. Imens udblødes husblassen i koldt vand.
  4. Kram vandet ud af husblassen og tilsæt til den varme sukkerlage.
  5. Hæld massen i en røremaskine og pisk ved højeste hastighed i ca. 3-5 minutter.
  6. Dæk bunden af en form med flormelis.
  7. Hæld den piskede skum i formen.
  8. Drys skummet med flormelis og lad det køle let.
  9. Tag skummet ud af formen og klip skumfiduser i mundrette stykker med en saks.
  10. Læg skumfiduserne i en lufttæt beholder og opbevar ved stuetemperatur, de kan holde sig i en måned.