Skyrcreme

16x9

Bitz Store Kur – Go’ Kur 2015

Grad
Let
Pers.
1
Tid
15 min

Tilberedning

  1. Kom alle hovedingredienserne i en skål.
  2. Rør det hele sammen med et piskeris.
  3. VARIATIONER
  4. Til karrycreme blander du skyrcreme, karry, mangochutney og æblertern.
  5. Til chilicreme blander du skyrcreme, sød chilisauce, paprika og finthakket hvidløg.
  6. Til sauce verte blander du skyrcreme og en håndfuld blandede friske krydderurter. For eksempel basilikum, dild, purløg, kørvel og så videre.
  7. Til sennep og honningcreme blander du skyrcreme, grovkornet sennep, akaciehonning og citronsaft.
  8. Til thaicreme blander du skrycreme, revet skal og saft af en usprøjtet lime, finthakket hvidløg, finthakket rød chili, lidt ingefær og friske koriander.
  9. Til sauce tartare blander du skyrcreme, hakkede cornichoner, kapers, hakket rødløg og kørvel.
  10. Til karryremoulade blander du skyrcreme, 1 teske karry og 250 gram pickles.
  11. Til raita blander du skyrcreme, mandler, hakket agurk, hakket mynte og friskpresset hvidløg.