Småkage med havtorn

16x9
Foto:
Grad
Let
Tid
20 min + 15 min

Tilberedning

  1. Kom mel, sukker, pulveriseret havtorn og bagepulver i en røreskål, og bland det sammen.
  2. Skær smørret ud i små stykker, og kom det op i skålen.
  3. Brug vingen, ikke piskeriset, til at røre smør og mel sammen.
  4. Tilsæt havtornpure og æg.
  5. Kør forsigtigt dejen sammen - den må ikke røres for meget, kun lige til den er samlet.
  6. Tril dejen i lange pølser med en tykkelse på cirka 4-5 centimeter.
  7. Læg dem i fryseren, indtil de er hårde, og skær dem i cirka 3 millimeter tykkelse.
  8. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
  9. Pensl med æggehvide, og drys lidt havtorn på.
  10. Bag småkagerne i ved 165 grader i 10-12 minutter.