Sønderjysk leverpostej med rugbrød, kålpølse og surt

16x9
Sønderjysk leverpostej med rugbrød, kålpølse og surt. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
15 min + 15 min

Tilberedning

  1. Hak lever og spæk to gange igennem en kødhakker.
  2. Hak også løget på kødhakkeren.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør postejen godt sammen.
  4. Hæld på forme, og bag i vandbad 180C i 40-60 min. afhængig af formenes størrelse.
  5. Hæld på forme, og bag i vandbad 180 grader i 40-60 min. afhængig af formenes størrelse.
  6. Dryp dem af på et stykke køkkenrulle inden anretning.
  7. Anret madden med postej, ristet pølse, frisk timian, løgringe og surt.
  8. Krydr med sort peber