Spanske linser med chorizo og peberchutney

16x9
Spanske linser med chorizo og peberchutney Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Kog linser med vand uden salt i 20 min. Kog op og skru ned til middel varme. Tilsæt 1 tsk. salt og kog yderligere i 5 minutter.
  2. Skræl gulerødderne og læg dem på en varm pande med olivenolie og salt ved mellemhøj varme. Tilbered 8-10 min på hver side indtil de er møre.
  3. Træk gryden fra varmen og lad linserne trække under låg indtil servering.
  4. Sauter løg, peberfrugt og chili med sennepsfrø og hvidløg i 2 spsk. olivenolie i 3-4 minutter.
  5. Tilsæt honning og eddike og lad det reducere ind i 2 minutter.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Server linser med gulerødder og chutney.