Svinekoteletter & rosenkål

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Kartofler: Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skrub kartoflerne og vend dem i en smule olivenolie og med lidt salt.
  3. Bred dem ud på en bageplade og bag dem i møre og gyldne i den varme ovn, ca. 25 minutter.
  4. Rosenkål: Skær det allernederste af rosenkålene. Pil de yderste, grimme blade af.
  5. Rist kålene i olivenolie på en varm pande i 7-8 minutter.
  6. Tilsæt saft af ½ - 1 citron, hasselnødder, tørrede tranebær og evt. lidt vand.
  7. Krydr med salt.
  8. Koteletter: Steg koteletterne i lidt olivenolie på en varm pande.
  9. Steg dem gennemstegte og krydr dem med salt.
  10. Servering: Vend de varme rosenkål med hasselnøddeflager, tranebær og estragon.
  11. Servér koteletter med rosenkål og ristede kartofler.