Tatar af dyreinderlår

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
20 min

Tilberedning

  1. Skrab kødet.
  2. Smag det til med salt, peber, dijonsennep, citronskal, knust, fermenteret hvidløg og hakkede, tørrede tranebær.
  3. Grill hjertesalatblade let på den ene side, indtil de er en smule slatne.
  4. Sylt de grillede salatblade i en blanding af eddike, citronskal, ahornsirup, salt og peber.
  5. Skær grillosten i seks skiver, og grill den.
  6. Lav en marinade af olivenolie, hakkede tranebær og hakket fennikeltop.
  7. Skær den grillede ost i tern, og bland det i marinaden. Brug dem som fyld i de grillede, syltede salatblade.
  8. Pynt tataren med purløgsblomster, læg salatbladene med fyld ovenpå, og pynt igen med purløgsblomster.