Tempura grønt med lime, peber og chili

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
15 min + 15 min

Tilberedning

  1. Varm olie op til 170-180C.
  2. Rens imens alle grøntsager og urter. Sørg for, at de er helt tørre, inden de skal i brønden.
  3. Salt ymeren og smag til med citronsaft.
  4. Pres limene og kom masser af friskkvænet peber og fintsnittet chili i. Tilsæt også lidt salt.
  5. Vend dejen sammen som det sidste – lige inden fritering. Bland de tørre krydderier og vend så øl eller danskvand i. Bland det forsigtig sammen så boblerne ikke forsvinder.
  6. Dyp ny grøntsager og bundter af forskellige urter og fritér dem, til de er sprøde og gyldenbrune.
  7. Tag dem op af olien og lad dem kort dryppe af på et stykke køkkenrulle eller to.
  8. Drys med salt og spis med det samme.