Tomahawk steak med Bok Choi

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
60 min + 25 min

Tilberedning

  1. Tomahawk steak: lav marinaden til Tomahawk steaken ved at blende alle ingredienserne sammen.
  2. Læg nu steaken i marinade i 20 min.
  3. Gril eller steg nu steaken til den har en kernetemperatur på 56 grader.
  4. Lad nu steaken trække i 20 min.
  5. Skær nu steaken og server den.
  6. Bok choi: blend brunet smør sammen med de øvrige ingredienser.
  7. Vask bok choien rigtig godt og del dem i to.
  8. Steg nu bok choien i lidt olie når de er flot karamelliseret tilsætte den brune smør. Herefter er den klar til servering.
  9. Miso creme: blend alle ingredienserne og gør dem er klar til brug.
  10. Citron pickles: lad citronerne salte i glas i to måneder, og top retten af med dem som pynt.