Tortillas med kødbøller, syltede løg og dip

16x9
Grad
Mellem

Tilberedning

  1. Indiske frikadeller: Alt røres godt sammen til en fars af den fastere art.
  2. Ønsker du lidt mere smag, skal du blot riste krydderierne af inden de kommes i farsen (30 sekunder på panden).
  3. Farsen formes som små kød boller og steges af i smør og vindruekerne olie.
  4. Steg på panden i ca. 8-10 min. Alternativt kan de også stilles i ovnen i ca. 10-12 min. ved 160 grader.
  5. Oksedeller med krudt: Alt blandes godt i en skål.
  6. Steg en prøve-kødbolle og smag til. Den må gerne være stærk. Honningen og lakridsen giver den lidt sødme.
  7. Resten af farsen formes som deller og steges i 10-12 min.
  8. Yoghurt dip: Alle ingredienserne røres sammen i en skål.
  9. Skyr dip: Alle ingredienserne røres sammen i en skål.
  10. Råsyltede løg: Snit løgene i tynde ringe, evt. på et mandolinjern.
  11. Rør citronsaft, honning, olie og salt sammen, så det bliver til en dressing.
  12. Vend løgene med dressingen og lad løgene trække i 10 min.
  13. Servering: Servér kødboller i hvede-, eller majs tortillas med dip og syltede løg.